Funcția
Custom Search

miercuri, 21 aprilie 2010

Problema pensionarilor

CAMBRIDGE, UNITED KINGDOM - NOVEMBER 19: (EMBA...Image by Getty Images via Daylife
Am mai mult de 55 de ani!
Inainte si dupa ce am implinit aceasta varsta m-am confruntat cu o mentalitate sa o numesc GRESITA (daca vreau sa fiu bland) a tinerilor si nu numai a tinerilor, vizavi de oamenii cu aceasta varsta.
Intai - trebuie sa amintesc ca nu iti mai poti gasi un loc de munca, fiinca nu te incadrezi in limita de varsta ceruta de patronii nostri -35 de ani.
Apoi - daca nu esti angajat nicaieri si mai si tupeul sa folosesti mijloacele de transport in comun, mereu esti apostrofat de tinerii calatori----cam asa auzi---Unde umbli mamaie, la ora asta? Te cauta moartea acasa si tu ne inghesui in tramvai...
Ce vreau sa spun ?
Acest mod de tratament pentru oameni cu tample incaruntite,consider ca nu ne face cinste ca popor.
Aratam, ca popor,- ca nu avem - educatie, maniere, politete, omenie, demnitate, samd si apoi acesti oameni,de fapt, sunt discriminati in tara lor ...dar nu reactioneaza in nici un fel-sunt resemnati.

Noi, romanii suntem locuitori ai comunitatii europene (de fapt- daca intrebi un roman ce inseamna asta-iti va insira o lista de drepturi; de obligatii nu vorbeste nimeni) si ne purtam ca si cand suntem un popor total necivilizat. Ne putem compara cu cetatenii englezi,germani, olandezi sa? Ce sa mai vorbim de "consumul nostru de Detergent,Sapun, Pasta de dinti" pe cap de locuitor...
Acest lucru ma intristeaza. Voi ce credeti?
Ati vazut ce reprezentatie de demnitate ne-au aratat polonezii?
Reblog this post [with Zemanta]

Postări populare