Funcția
Custom Search

miercuri, 16 martie 2011

Jucarii educative

Dragi bunici si parinti am gasit o oferta atragatoare pentru voi!


Invatati copiii si nepotii sa se joace cu hartia. 
Quilled flowers. Sample quilling picture.Image via Wikipedia
Vizitati magazinul de jucarii educative -la www.jucariidinlemn.com si veti afla ca pe 26 martie 2011 la ora 10 dimineata se deschide Atelierul de Quilling. Timp de 2 ore copiii si chiar si voi puteti invata tehnica rasucirii hartiei si veti  realiza creatii superbe in 3 dimensiuni jucarii educative.

Magazinul online cu jucariidinlemn are o oferta deosebita de produse/ jucarii educative realizate din materiale diverse, precum: cauciuc natural, lemn, carton reciclat, nisip, lut, plus, plastic. Toate jucariile sunt din categoria celor educative.
Daca cumparati jucarii din acest magazin online, voi aveti avantajul ca nu alergati printr-un magazin aglomerat, aveti sufient timp de gandire si veti putea alege o jucarie/cadou pentru copilul sau nepotul dvs. Livrarea se face in Bucuresti a doua zi lucratoare, iar in provincie in maxim 2 zile lucratoare.
Toate jucariile din magazinul "jucariidinlemn"sunt jucarii educative care le va dezvolta creativitatea micutilor vostri. 
In anii '80 cand copiii nostri erau micuti, era foarte greu sa gasesti jucarii educative pentru copii.
Noi ca parinti ne-am jucat mult cu copiii nostri cand erau micuti. Am gasit cu greu Jucarii Lego sau Puzzle din carton sau lemn . Copiilor le plac foarte mult astfel de jucarii educative si chiar se lauda la ceilalti copii sau isi invita prietenii sa se joace impreuna.
Orice ce fel de jucari educative veti cumpara pentru copiii vostri fie papusi sau casute, puzzle,  decoratiuni ceramice autoadezive, sabloane desen/pictura de Paste, jucarii Montessouri, sine si locomotive THOMAS Wooden Railway, jucarii care creaza hobby sau dezvolta creativitatea, jucarii teleghidate sau masini si trenulete, biciclete, triciclete veti fii foarte multumiti si fericiti si va rog sa ne impartasiti aici parerea voastra.Enhanced by Zemanta

Postări populare