Funcția
Custom Search

marți, 10 mai 2011

FOTO Vezi cine este fata care a îmbrăţişat-o pe Shakira pe scenă

FOTO Vezi cine este fata care a îmbrăţişat-o pe Shakira pe scenă

A stat opt ore în picioare, udă până la piele, dar a meritat! Mădălina Iuraşcu, o tânără de numai 18 ani, şi-a văzut visul cu ochii: a dat din şolduri şi a cântat pe scenă alături de Shakira. Ba mai mult, la un moment dat, cântăreaţa columbiană a şi îmbrăţişat-o. Click! a stat de vorbă cu tânăra norocoasă.

N-ai cum să nu exulţi atunci când o asculţi vorbind de Shakira şi despre concertul de ieri, de la Bucureşti. Faţa i se luminează toată, ochii albaştri i se fac mari şi schiţează un zâmbet larg. Este Mădălina Iuraşcu, o liceeană de numai 18, una din cele două norocoase românce, pe care diva columbiană le-a invitat pe scenă alături de ea.

Şi-a luat bilet la concert încă de acum trei luni, dar nici prin cap nu-i trecea că va ajunge să-şi vadă idolul atât de aproape. Darămite să-l şi atingă! Astăzi, la nici 24 de ore de la eveniment, Mădălina încă mai trăieşte momentul. Şi-aduce aminte tot, în cele mai mici detalii. A ajuns în Piaţa Constituţiei la ora 14.00, iar trei ore mai târziu era prima în faţă la gazon A. Udă leaorcă, Mădălina nu s-a predat vremii urâte şi a aşteptat nerăbdătoare alte câteva ore până ce diva columbiană şi-a început show-ul.


Multumesc ca citesti acest blog. Te mai astept!
Enhanced by Zemanta

Postări populare