Funcția
Custom Search

10 mai 2011

FOTO Vezi cine este fata care a îmbrăţişat-o pe Shakira pe scenă

FOTO Vezi cine este fata care a îmbrăţişat-o pe Shakira pe scenă

A stat opt ore în picioare, udă până la piele, dar a meritat! Mădălina Iuraşcu, o tânără de numai 18 ani, şi-a văzut visul cu ochii: a dat din şolduri şi a cântat pe scenă alături de Shakira. Ba mai mult, la un moment dat, cântăreaţa columbiană a şi îmbrăţişat-o. Click! a stat de vorbă cu tânăra norocoasă.

N-ai cum să nu exulţi atunci când o asculţi vorbind de Shakira şi despre concertul de ieri, de la Bucureşti. Faţa i se luminează toată, ochii albaştri i se fac mari şi schiţează un zâmbet larg. Este Mădălina Iuraşcu, o liceeană de numai 18, una din cele două norocoase românce, pe care diva columbiană le-a invitat pe scenă alături de ea.

Şi-a luat bilet la concert încă de acum trei luni, dar nici prin cap nu-i trecea că va ajunge să-şi vadă idolul atât de aproape. Darămite să-l şi atingă! Astăzi, la nici 24 de ore de la eveniment, Mădălina încă mai trăieşte momentul. Şi-aduce aminte tot, în cele mai mici detalii. A ajuns în Piaţa Constituţiei la ora 14.00, iar trei ore mai târziu era prima în faţă la gazon A. Udă leaorcă, Mădălina nu s-a predat vremii urâte şi a aşteptat nerăbdătoare alte câteva ore până ce diva columbiană şi-a început show-ul.


Multumesc ca citesti acest blog. Te mai astept!
Enhanced by Zemanta

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza!

Ce scriu altii despre ziua de azi

Article of the Day
This Day in History
Hangman

Citeste stirile de azi de la hotnews.ro

Asta citesc la cafea dimineata! Sper sa iti placa sa afli noutatile zilei din aceasta sursa. Aici stirile sunt actualizate in timp real.

Cheeky Quotes

Loading...

ZAMBESTE

ZAMBESTE
Daruiti zambete

Blogroll