Funcția
Custom Search

6 iul. 2011

De ce suntem cei mai nemultumiti de viata si cum ni s-a prabusit moralul in ultimii cinci ani - BusinessMagazin

De ce suntem cei mai nemultumiti de viata si cum ni s-a prabusit moralul in ultimii cinci ani - BusinessMagazin

Autorii studiului leaga aceasta de faptul ca tot cele trei natii (in frunte cu Romania) sunt si cele unde nivelul de satisfactie fata de calitatea vietii personale e la cotele cele mai scazute, corelat cu cifrele care arata ca recesiunea a lovit cel mai tare, incepand din 2009, exact Romania, Lituania si Letonia. In schimb, tari ca Polonia sau Azerbaidjan, unde cresterea economica s-a mentinut in ciuda crizei, au relevat un nivel bun al satisfactiei fata de propria viata si fata de performantele guvernelor.

Din punctul de vedere al satisfactiei fata de calitatea propriei vieti, cea mai mare inrautatire a situatiei din 2006 pana acum a avut loc in Romania, cele trei tari baltice, Belarus si Slovenia, iar cele mai scazute rate ale fericirii (cu cel mai mic procent de respondenti care sunt de acord cu afirmatia "una peste alta, sunt multumit de viata mea") le avem din nou in Romania, urmata de Ungaria. Si mai rau, Romania are o pondere mare inclusiv a pesimistilor, adica a celor care nu doar se declara nemultumiti de prezent, dar nici nu cred ca in viitor copiii lor o vor duce mai bine.

Un comentariu :

Parerea ta conteaza!

Ce scriu altii despre ziua de azi

Article of the Day
This Day in History
Hangman

Citeste stirile de azi de la hotnews.ro

Asta citesc la cafea dimineata! Sper sa iti placa sa afli noutatile zilei din aceasta sursa. Aici stirile sunt actualizate in timp real.

Cheeky Quotes

Loading...

ZAMBESTE

ZAMBESTE
Daruiti zambete

Blogroll