Funcția
Custom Search

luni, 8 august 2016

eCommerce B2B: 5 Elemente Cheie Spre Succes

Te salut,


Astazi ti-am pregatit un set de articole utile pentru cresterea afacerii tale, incepand de la branding si pana la articole dedicate dezvoltarii tale ca si antreprenor.


Incepem in forta cu un articol despre branding, unde vei descoperi 5 tactici prin care sa iti transformi afacerea online intr-un brand. De ce ar trebui sa iti pese de branding? Deoarece, cand ajungi atat de sus, audienta targetata capata mai multa incredere in tine si cumpara mai mult, in mod repetat.


Continuam cu 10 obiceiuri care iti distrug creativitatea. Consideri ca nu esti creativ si nu stii cum sa realizezi mesaje creative care sa atraga atentia si interesul publicului? Astazi vei descoperi chiar greselile pe care le faci cand vine vorba de creativitate si cum sa le indrepti pentru a avea mai mult succes.


Urmeaza 5 elemente cheie spre succes, specifice afacerilor B2B. Vorbim despre multi-channel, importanta continutului, personalizarea mesajelor, experienta clientului si necesitatea integrarilor cu terte parti, ca si factori definitorii pentru atingerea obiectivelor tale.


Nu in ultimul rand, am realizat un articol special despre deciziile irationale pe care le iau clientii tai in site, care sunt motivatiile din spatele acestor decizii si moduri de a profita de ele, pentru ca tu sa obtii mai mult: mai multi clienti, mai multe vanzari si mai mult profit.
Cum sa iti transformi afacerea online intr-un brand
Te-ai intrebat vreodata de ce unele afaceri arata mai profesionist decat altele? Sau ce poti sa faci pentru a-ti transforma afacerea intr-un brand apreciat de catre clienti? Sau cum sa iti diferentiezi business-ul pe piata? Sau te-ai mirat de ce e atat valva in jurul conceptului de branding?

Toata lumea isi doreste sa devina un brand: fie ca este vorba de o afacere, o persoana, o organizatie non-profit etc. Brandurile sunt recunoscute de o multime de oameni, brandurile vand prin intermediul propriului nume iar daca se confrunta cu o criza, au sanse mari sa iasa cu fata curata, fara a pierde increderea audientei. T

In articolul de astazi voi discuta tocmai despre actiunile care, in timp, iti ofera sansa sa iti transformi afacerea online intr-un brand.  
10 Obiceiuri Care Iti Distrug Creativitatea
Toata lumea are un sambure de creativitate. Diferenta o fac cei care isi cultiva aceasta abilitate. Iar pentru un antreprenor, creativitatea este esentiala. Gandind creativ, gasesti solutii noi pentru a-ti rezolva problemele, noi abordari pentru a inova ceva dinauntru cutiei si a inventa ceva in afara ei. Gandind creativ descoperi noi modalitati prin care sa iti salvezi munca depusa si sa nu o irosesti, constrans fiind de limite.

In articolul de astazi vom discuta despre 10 obiceiuri care iti distrug creativitatea si stau in calea dezvoltarii tale, ca si antreprenor. Acestea sunt greseli pe care, recunosc, le-am facut si inca le mai fac in procesul de creatie.

eCommerce B2B: 5 Elemente Cheie Spre Succes
Intre piata de eCommerce B2B si cea B2C raman cateva deosebiri clare: ciclul de cumparare in B2B este mai lung, motivul din spatele deciziei de cumparare este diferit iar costurile de vanzare, mult mai ridicate.

Concentrandu-ne atentia asupra sectorului B2B, datele ne arata ca in Romania, comertul electronic de tip business-to-business este in crestere, cu 20% mai mult fata de 2015, iar specialistii estimeaza ca pana la sfarsitul anului, va ajunge la 12 miliarde de euro. Exista doua motive principale in spatele acestei cresteri.


Citeste in continuare...
Ce Poti Sa Inveti De La Clientii Care Iau Decizii Irationale
Exista cateva exemple de situatii speciale in care consumatorii actioneaza irational dar predictibil. De exemplu, atunci cand cererea de produs creste dar stocurile raman la acelasi nivel, poti sa maresti preturile iar oamenii vor cumpara. Sau, alt exemplu, cand mediul economic se imbunatateste, oamenii incep sa fie dispusi sa cheltuiasca mai mult pe bunuri si servicii frivole, de care nu au nevoie cu adevarat.

In articolul de astazi vei descoperi cateva exemple de decizii irationale pe care le iau clientii tai si modalitati de a invata si de a te folosi de motivatiile din spatele acestor decizii, pentru a obtine mai mult pentru afacerea ta online.

Peste 150 de magazine vand online cu platforma SilkMart.
Vrei sa vinzi si tu?  Testeaza GRATUIT platforma noastra !
P.S. Cu cine ma vad maine la Academia de eCommerce?
Cosmin Daraban
GM & CO Founder @ SilkMart
Tel. 0728 931 135


Sent to: cocobelk14@gmail.com

Unsubscribe

SilkWeb, Str. Moldovei 21/58, Baia Mare, Maramures 430265, Romania

Postări populare