Funcția
Custom Search

vineri, 5 august 2016

SilkMart A Devenit Gomag: Iti ReInventam Magazinul Online


Te salut,

Astazi ti-am pregatit doua vesti extrem de importante legate de platforma noastra eCommerce dar si doza obisnuita de articole legate de dezvoltarea business-ului tau online.

Incepem cu cel mai important anunt: in scurt timp, platforma SilkMart isi schimba numele in platforma eCommerce Gomag. Nu te ingrijora, singura diferenta pe care o aducem tine strict de numele platformei, in timp ce functionalitatile, preturile si beneficiile de care ai profitat pana acum raman aceleasi. Citeste articolul special pregatit pentru tine si afla detaliile ultimei noutati.

Tot in legatura cu platforma Gomag, ne bucuram sa te anuntam ca am lansat un nou modul, numit Magazinul de Aplicatii Gomag. Acesta asimileaza peste 30 de aplicatii si module intr-un singur loc, fapt care iti va simplifica enorm munca si iti va permite sa iti gestionezi magazinul din maximum 2 click-uri.

Vorbim apoi despre anatomia unui business online perfect, articol in care vei descoperi elementele obligatorii din site-ul tau ce il transforma intr-un agent de vanzari de succes. Pune informatiile in aplicare si perfectioneaza-ti afacerea, pentru a castiga mai mult.

In final, am pregatit un articol care te va ajuta sa iti atingi obiectivele financiare din acest an. Vezi cum sa iti creezi un plan eficient pe termen lung si scurt si care sunt secretele pentru a atinge independenta financiara.
SilkMart Devine Gomag: Iti ReInventam Magazinul Online

Google s-a numit odata Backrub.
Yahoo era cunoscut ca si Jerry's Guide to the World Wide Web.
Coca Cola se numea Brad's Drink.
Companiile iti schimba identitatea din ratiuni diverse, de exemplu fuziuni si achizitii, schimbarea echipei de management sau pentru a se alinia schimbarilor din industrie.
Redenumirea unei companii poate avea loc, de asemenea, in scopul reflectarii principalelor beneficii si a propunerii sale unice de vanzare precum si alinierea numelui la misiunea, cultura si valorile companiei.
In aceeasi idee, astazi avem o veste pe care suntem entuziasmati sa o anuntam partenerilor, clientilor, viitorilor nostri clienti dar si tuturor celor interesati de piata de eCommerce din Romania.  

Nou: Lansam Magazinul De Aplicatii Gomag
Am pregatit o noua surpriza pentru clientii Gomag (numit anterior SilkMart), o noua functionalitate sub numele Magazinul de Aplicatii Gomag, ce asimileaza peste 30 de aplicatii romanesti si internationale dar si module, astfel incat sa iti cresti afacerea accelerat.
Am facut o adevarata misiune din a munci, a dezvolta si a depune tot efortul necesar pentru a imbunatati platforma Gomag, astfel incat sa raspunda cat mai intuitiv si coerent nevoilor clientilor nostri.Cum Sa Iti Atingi Obiectivele Financiare In Acest An
Am trecut deja de jumatatea lui 2016 dar asta nu inseamna ca nu mai ai timp sa iti atingi obiectivele financiare din acest an.

Ba din contra, astazi ti-am pregatit un articol special destinat educatiei financiare in care vei descoperi 6 ponturi utile de gestionare a bugetului personal in asa fel incat sa creezi un plan eficient de atingere a obiectivelor pana la sfarsitul anului.


Citeste in continuare...
Anatomia Unui Business Online Perfect
Sa ne intelegem de la inceput. Cand vorbim de perfectiune, stii deja ca nu exista o reteta magica, vreo formula secreta care sa iti confere acest statut. In schimb, exista strategii si zone pe care poti sa muncesti pentru a le imbunatati, pana sa ajunga in momentul in care sunt perfecte pentru clientii si potentialii tai clienti.Ideea e ca oamenii chiar cumpara online. Practic, internetul este paradisul oricarui cumparator. Cine nu isi doreste sa navigheze usor din confortul propriei case si, cu un click, sa comande orice viseaza?

Peste 150 de magazine vand online cu platforma Gomag.
Vrei sa vinzi si tu?  Testeaza GRATUIT platforma noastra !
Cosmin Daraban
GM & CO Founder @ Gomag
Tel. 0728 931 135


Sent to: cocobelk14@gmail.com

Unsubscribe

SilkWeb, Str. Moldovei 21/58, Baia Mare, Maramures 430265, Romania

Postări populare